divendres, 13 de novembre del 2015

ES VA QUEDAR CEG I NO ES VA CONFORMAR

SE QUEDO CIEGO Y NO SE CONFORMO.  

ENCONTRO LA CAUSA.

EL MICROBIOLEG QUE VA TROBAR EL FONG QUE L'HAVIA DEIXAT CEG 

 

Luis Carrasco era als 45 anys (1995) un investigador amb una carrera brillant quan es va quedar ceg per una retinopatia d'origen desconegut. 
Un altre hagués agafat la invalidesa i ja està. Pro ell tenia fusta d'investigador de veritat i es va passar molts anys buscant, fins que va trobar la causa de la destrucció de la seva retina: un fong de la família de la candida!
I desprès, ja que per ell ja era massa tard, va decidir seguir investigant  pels altres. Un home generós.
Ell considera que al voltant d'un 20% dels cegs de la ONCE ho podrien ser per infecció de fongs. Quin yuyu!!
Desprès de molt lluitar ha aconseguit finançament per seguir endavant en la seva "guerra al fong" i ha publicat treballs estadístics on presenta la hipòtesi que moltes malalties neurodegeneratives incurables presenten infecció de fongs. Halucineu!!!
Tremoleu tots! No nomes ataquen els ulls: Ell ha tingut accés a cervells de cadàvers donats per investigació de malalts d'Alzheimer i ELA i no solament ha trobat la infecció fúngica sinó les estructures de proteïnes fúngiques que ho destrossen tot !!!!
Darrerament esta treballant amb l'esclerosi múltiple i la infecció fúngica. LLEGIR MES
Evidentment ha despertat escepticisme en el àmbit científic i medic, se l'hi ha dit que els fongs eren de contaminaciò posterior de les mostres. 
Pro ell ha demostrat amb proves que els fongs eren dintre les cel·lules cerebrals abans de morir !!!
Com podien haver travessat la barrera protectora del cervell ?   No ho havien fet.  Havien entrat pels ulls o el nas ! Yuyu total ! 
Ell com totes les persones que han patit, no vol que els altres passin pel mateix i vol desarrollar un kit facil d'usar per detectar infeccions fúngiques a la sang
Molta gent esta infectada sense simptomes!
Mentre tant els que son negligents amb els fongs, la floridura i les seves espores que campen i voleien a plaer per les cases: Que es posin a netejar!....  Això sí, amb mascareta a veure si per netejar les espores les respiraran!!!
I jo, si tingués alguna d'aquestes malalties, prendria remeis antifúngics de tipus natural encara que fos per si de cas i m'asseguraria de no estar infectada . (No prengueu mai medicaments sense control medic). Aquí teniu mes informació:

http://www.once.es/new/sala-de-prensa/publicaciones-y-documentos/Perfiles/anteriores/2014/Perfiles-301/investigacion 
http://www.agenciasinc.es/Noticias/El-alzheimer-podria-estar-relacionado-con-infecciones-por-hongos 
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4400386/ 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

DIGUEU-ME TEMES QUE US INTERESSIN